Відома українська співачка Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, або Королева ночі без сорому ділиться зі своєю багато мільйонною армією шанувальників кадрами з особистого життя.

Вона не соромиться виходити в ефіри і Stories Instagram без макіяжу і показувати, як виглядає в реальному житті. Цього разу вона у відео обурилася на критику її обличчя після того, як вийшла в б'юті-ефір.

Вона вирішила показати всім, хто її критикував, що дані претензії безглузді і неправдиві.

" Всім привіт, дорогі мої. Виклала вам б'юті-ефір і начиталася такого про себе. І очі у мене з якимись шрамами,на-ті вам показую, і брови у мене на різному рівні. Та нафарбувала я їх так. Чи не рухається лоб у мене. Та що ви говорите? Не рухається? Зовсім? Кароче, Дівчата, я звичайно розумію, що не всім бути богинями, але спробувати можна", - говорить Оля.

Популярні новини зараз
"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Якщо дорожите субсидією – не ігноруйте: що треба робити, щоб залишитися з допомогою Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

Ольга Полякова, фото: Instagram Stories
Ольга Полякова, фото: Instagram Stories

Ольга Полякова, фото: Instagram Stories
Ольга Полякова, фото: Instagram Stories

Нагадаємо, красуня провела б'юті-ефір, де показала, як доглядає за шкірою обличчя і шиї, а також розповіла якими користується уходовыми засобами.

"Б'юті ефір. Краща косметика в будь-якому віці-красива шкіра, здоровий сон і харчування. Але без додаткового догляду і зволоження не обійтися 😉 продовжуючи серію ефірів POLYAKOVA BEAUTY, сьогодні хочу показати, з чого складається мій б'юті-ритуал, в якій послідовності я наношу свої улюблені продукти. Домашній пілінг і відновлювальна маска дарують шкірі здоровий вигляд, очищають пори, обличчя виглядає свіжим і сяючим.

Раніше ми повідомляли, Оля Полякова похвалилася своїм будинком на березі озера.

Як повідомляв "Знай.uа", Оля Полякова потрясла накачаними сідницями на київському стадіоні.

Також "Знай.uа" писав, що Оля Полякова влаштувала "маски шоу" і показала улюблені ритуали.