Фіналіст романтичного шоу "Холостячка" Олексій Тригубенко, якого відкинула головна героїня проекту Ксенія Мішина, поділився своєю історією кохання. Але не до дівчини, а до автомобілів.

Про те, що у нього з дитинства була любов до автомобілів, Тригубенко розповів в Instagram. Крім того, поки він чекає свій новий автомобіль, вирішив випробувати і покататися на нових машинах.

"З дитинства дуже люблю автомобілі. Коли був маленький, завжди просив, щоб на день народження мені дарували машини, неважливо які: маленькі, на пульті управління або конструктори, щоб самому збирати. Може, ця любов до автомобілів переросла в автобізнес, яким я зараз займаюся. Ви знаєте, що я продав свою машину і чекаю з США нову. І поки я її чекаю, вирішив протестувати найцікавіші моделі з тих, що з'явилися зовсім недавно. Так як останнім часом не встигаю стежити за всіма новинками, які з'являються на ринку. Автовиробники на місці не стоять, постійно придумують щось нове, інноваційне, роблять круті дизайни, збільшують потужність", - пише Льоша.

" красиве авто. 😍 🔥 ", "Дуже красива машина!🔥 Просто мрія", "Я не водій, але мені подобається красивий і комфортний дизайн і безпеку", "👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻🔥🔥🔥 Фото", - пишуть коментатори.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Раніше ми повідомляли, "Холостячка" Мішина забрала головну фішку Роналду і Мессі.

Як повідомляв "Знай.uа", Олексій Тригубенко з "Холостячки" погубив справу всього свого життя.

Також "Знай.uа" писав, що Олексій Тригубенко з "Холостячки" погубив справу всього свого життя.