43-річний Богдан ще не так давно працював лісником на Рівненщині. А до цього їздив на заробітки до Польщі. Зараз же чоловік поповнив лави ЗСУ.
Історію українського військовослужбовця розповіли на фейсбук-сторінці Операції об'єднаних сил.
Стати солдатом чоловік вирішив після того, як вже не було сил не звертати уваги на події, які відбувалися на сході України, зокрема, новини про втрати наших захисників.
Хоч і кохана жінка Богдана була проти вибору свого супутника, це не завадило йому прийняти "чоловіче рішення".
Разом з молодшим братом Петром відправився у військкомат, пройшов потрібні комісії і врешті-решт опинився в механізованій бригаді.

фото: ООС
фото: ООС

"Службою я задоволений. Досить імовірно, що це і є те, що я мав робити вже давно. Тут розумію та відчуваю сенс і зміст своєї діяльності. Я захищаю рідну землю й усіх, хто на ній живе !" - каже Богдан.
Захисник каже, що в його бригаді завжди чекають мотивованих чоловіків і жінок, які бажають долучитися до благородної справи - захищати рідні землі.
"Я зробив свій вибір усвідомлено й виважено. І про нього не шкодую. Людей, яким так само болить доля держави, яким не байдуже практичне втілення гасла "Слава Україні!", ми завжди раді бачити у наших лавах, щоб разом робити "Смерть ворогам !" - розповідає Богдан.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше "За час служби народився син": український військовий розповів, як йому вдається поєднувати фронт і сім'ю

Як повідомляє портал «Знай.иа» Мужній військовий пожертвував офіцерськими погонами заради України: "Хтось повинен зупинити Путіна"

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Також «Знай.иа " писав, що Дружна сім'я разом пішла на фронт, горе і радість навпіл: все заради України