Відома українська гумористка і актриса Олена Кравець поділилася результатом ворожіння по книзі.

Відповідний ролик з'явився на сторінці її подруги Вероніки Зубко в Instagram.

Незважаючи на свою популярність Олена Кравець не часто ділиться новими знімками зі своїми шанувальниками в соціальних мережах. Тому, замість неї цим займаються її знайомі, які постійно публікують свіжий контент за участю гумористки.

Цього разу Олена Кравець з'явилася в публікації блогерки і автора книг Вероніки Зубко. Вони разом сиділи в одному зі столичний закладів за обговоренням. На тлі можна почути звуки кальяну, проте невідомо, чи курила сама Кравець зі своїми друзями.

Під час посиденьок гумористка вирішила згадати стару традицію ворожіння по книгах. Вона взяла в руки книжку своєї подурги і вичепила на здогад рядок: "...у пошуках ручки на секунду зупинитися, вдихаючи запах лаванди або бергамота".

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

"Ворожіння по книзі. @lennykravets пробувала, сказала, що збулося)", - написала Зубко під відео.

Варто відзначити, що під час посиденьок Олена Кравець вирішила відмовитися від яскравих нарядів, в яких звикла блищати на сцені. Вона вибрала затишний бежевий светр і темні штани, а на обличчя не завдавала яскравий макіяж.

Нагадаємо, що Олена Кравець знайшла у себе італійське коріння і "змінила стать": "Далека від Челентано".

Як повідомляв портал Знай.uа, Олена Кравець з " Квартал 95 "показала особистий момент з Дзідзьо:" Весна ж...".

Також Знай.uа писав, що юна дочка Олени Кравець з "Квартал 95" вбила пишними формами в мереживній білизні.