Популярна українська комедійна акторка Олена Кравець, яка багато років працює в студії "Квартал 95" і очолює новий проект "Жіночий квартал", часто радує публіку яскравими фото та відео в своєму Instagram.

Нещодавно подруга президента Володимира Зеленського розмістила в Insta Stories смішний ролик, на якому вона з'явилася з величезними губами і збільшеними вилицями. Такого ефекту на обличчі Кравець домоглася спеціальною маскою в соцмережі. Варто зазначити, що це виглядає дуже кумедно і Олені зовсім не личить.

У той же час артистка не боїться сміятися з себе і з самоіронією коментує маску на своєму обличчі.

"Боже мій, ну це ж прекрасно! Подивіться, я так нагрілася, стоячи поруч з водонагрівачем, що все трошки у мене розширилося, наповнилося. Який несподіваний ефект, всього лише 80 літрів", - жартівливо зазначила Кравець.

Олена Кравець, скріншот з Insta Storіes

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Олена Кравець, скріншот з Insta Storіes

Нагадаємо, Олена Кравець виступила з "Кварталом" перед захисниками України: "Це честь!" Актриса показала фотографію, зроблену під час концерту "Кварталу" в українській Авдіївці.

Як повідомляв портал Знай.uа, Олена Кравець з "Квартал 95" зізналася в помилці: "Стародавня каналізація".

Також портал Знай.uа писав, що Олена Кравець з "Кварталу 95" кардинально змінила зовнішність заради сцени: більше не українка.