Популярна українська актриса і ведуча програми "Сніданок з 1+1" Людмила Барбір закликала шанувальників озеленювати планету разом з нею.

Відповідний пост з'явився на її сторінці в Instagram.

Відомо, що в суботу, 17 квітня, українські зірки приєдналися до акції з озеленення планети "Greening of the planet", серед яких також побувала телеведуча Людмила Барбір і її колега по студії Руслан Сенічкін.

Разом представники українського шоу-бізнесу висадили величезну кількість ялинок, на які повісили Іменні ярлики.

"Посадили свої іменні ялинки і пообіцяли до них навідуватись.🌲🌲👀😄", - написала телеведуча.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Пост Людмили Барбір в Instagram / скріншот
Пост Людмили Барбір в Instagram / скріншот

Пост Людмили Барбір в Instagram / скріншот
Пост Людмили Барбір в Instagram / скріншот

Вона розповіла, що всесвітня акція "Greening of the planet" присвячена озелененню планети, а її метою є привернути увагу людей до теми глобальної зміни клімату. В рамках проекту люди повинні висадити 100 мільйонів дерев по всьому світу протягом трьох років. Таким чином планується відновити екосистему Землі.

"Це гарна ідея, для того щоб об’єднатися і кожному у своєму куточку посадити деревце, а можна й не одне. 😉💚🌳🌳🌳🌲",- заявила Людмила Барбір.

Нагадаємо, що войовнича Людмила Барбір показала, як кладе на лопатки власного чоловіка.

Як повідомляв портал Знай.uа, Руслан Сенічкін посадив Любмілу Барбір на свій велосипед:"не стримався".

Також Знай.uа писав, що в ефірі телешоу" Сніданок з 1 + 1", присвяченому святкуванню Масляної, інтерв'ю у Святослава Гринчука, ведучого ТСН, брав"балакучий млинець".