20-21 квітня в Україну прийде черговий циклон, який принесе більше опадів, вітру і прохолоди.

Про це передає Укргідрометцентр.

Так, у понеділок, 19 квітня, буде хмарно з проясненнями. У Карпатському регіоні вночі очікується невеликий дощ, в горах дощ з мокрим снігом. У Південному регіоні короткочасні дощі, місцями грози. На решті території України без істотних опадів.

Вітер східний, північно-східний, 5-10 м / с.

Температура вночі +1+6 градусів, вдень +10+15 градусів, на високогір'ї Карпат вночі близько 0 градусів, а вдень стовпчик термоментра підніметься до +2+7 градусів.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

дощі, фото: depositphotos
дощі, фото: depositphotos

У вівторок, 20 квітня, в Україні пройдуть помірні, місцями значні опади, крім західної частини. На Заході та півночі вночі без істотних опадів.

Температура вночі +2 +8 градусів тепла, вдень до +5+11 градусів.

В середу, 21 квітня, температура підніметься до +7+13 градусів, на Закарпатті та південному сході України до 16 градусів тепла.

В столиці, 19 квітня, пройде без істотних опадів. Вітер західний з переходом на північно-східний, 5-10 м / с.

Температура вночі + 4 +6 градусів, вдень до +12+14 градусів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Квітень позбавив українців надії на тепло, міста засипало снігами. У мережі з'явилися відео з Одеської області та Карпатах, в яких, у розпал весни, випав сніг.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Стихія не дасть українцям розслабитися на вихідні: прогноз Наталії Діденко на 17-18 квітня. В останні дні Квітень випробовує українців на міцність дощами і похолоданням майже по всій території України і снігопадами на Заході.

Також «Знай.иа " писав, що "Буде, як у людей-циклон": українцям напророкували сніговий екватор весни, готуйте санки. Народний синоптик Наталка Діденко навіть не побоялася слова "чорт", адже в Україні знову очікується сніг