У мережі показали "комфортні" умови в туалеті однієї зі шкіл в Київській області - про чистоту і приватність там мови не йде.

Відповідні фото опублікував Telegram-канал "Чорний список".

Шкільні туалети рідко можна назвати зразком чистоти і охайності, проте деякі просто ввергають учнів і батьків в шок. Так сталося і в школі №2 в місті Вишгород, що в Київській області.

Один з місцевих надіслав серію фотографій, на яких показав весь жах туалету для учнів. Мало того, що стеля, що складається з пластикових панелей, обсипався на голову школярів, так між чотирма турецькими унітазами не було перегородок. Тобто усамітниться в цьому туалеті ніяк не вийде.

Туалет / фото: чорний список
Туалет / фото: чорний список

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Туалет / фото: чорний список
Туалет / фото: чорний список

Пост Чорний список в Telegram / скріншот
Пост Чорний список в Telegram / скріншот

До обговорення приєдналася колишня учениця цієї школи, яка трохи прояснила ситуацію. Вона розповіла, що ще років 15 тому в цих туалетах стояли бетонні перегородки висотою в метр, проте дверей там не було. Лише в одній кабінці можна було усамітнитися, і та призначалася для вчителів.

"Потім зробили ремонт - пластикові вікна і пластикові двері, але школярі постійно їх ламали, ну вирішили мабуть прибрати, раз ламають. В основному у хлопчиків, у дівчаток начебто не зламані. Видно, що сліди від перегородок є", - написала дівчина.

Коментар / скріншот
Коментар / скріншот

Хтось також припустив, що це туалет для молодшої школи, а у старшокласників повинні бути нормальні кабінки. Однак у дискусію втрутився автор фотографій, заявивши, що на 3 поверхах школи працює лише цей 1 туалет, інші – закриті.

Коментар / скріншот
Коментар / скріншот

Коментар / скріншот
Коментар / скріншот

Нагадаємо, що Українка відповіла датчанину, що помив вікна в поїзді: ось що творитися в туалеті і VIP-вагонах.

Як повідомляв портал Знай.uа, австралійка Софі Пірсон випадково виявила в туалетному бачку чотирьох змій

Також Знай.uа писав, що під Харковом горе-мати викинула немовля в покинутий туалет-вдома чекають четверо дітей.