У Казахстані, в Акмолинській області батько з донькою зірвалися в бурхливий водоспад і вижили.

Про це повідомляє Telegram-канал "LIFE SHOT", посилаючись на місцеві ЗМІ.

"Батько з донькою зірвалися в Ульгулінський водоспад в Акмолинській області Казахстану. За інформацією місцевих ЗМІ, сім'я хотіла сфотографуватися на схилі, але не втрималася і впала у воду", - написано в повідомленні.

Дивом чоловік встиг вхопитися за валун, що і врятувало їх. Після їм з води допомогли вибратися очевидці події.

Дівчинку відвезли в лікарню.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

"Жорстко"," батько молодець", " батько тіктокер чи що?", "Ось це стрес для них, особливо для дитини😢нехай поправляються швидше🙏добре, що живі залишилися і батько не відпускав до останнього дочку😍"," навіщо ці фотки, пора вже порозумнішати", " між ніг вдарився, і дитина отримала удар сильний. Удачі їм", " Ось для таких потрібно огорожу скрізь ставити. У батьків як взагалі з інстинктом самозбереження?", "Ну слава Богу живі...Що було в голові у батька коментувати не хочеться навіть", "валун врятував, на нього відразу нада залазити інакше протягом сили буде забирати з кожною секундою а там і смерть", " Фото? Серйозно? Що в голові у людей, ну видно ж, що небезпечно там, ну якого фіга то? Кому потрібні всі ці фотографії? Кому? Ось дивлюся раз в 10 років пару фотографій 50 річної давності і думаю, навіщо все це, кому воно треба", - коментували користувачі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Звезда "Орла і Решки" спустилася на мотузці зі 180-метрового водоспаду: "один невірний рух…"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Пара друзів впали зі скелі під час селфі: трагічне фото ціною в життя

Також «Знай.иа " писав, що Дорофєєва з Дантесом опинилися на краю водоспаду, захопило подих у всіх