Відома українська гумористка і зірка "жіночого кварталу" Ірина Сопонару розповіла, чому робила операцію на ніс.

Відповідний пост з'явився на її сторінці в Instagram.

Ірина Сопонару починала свою кар'єру ще в команді КВК "Вінницькі перці", проте незабаром почала сяяти на сцені "Жіночого кварталу" і радувати глядачів добірною порцією гумору. Незважаючи на те, що дівчина на сцені завжди весела і частково скромна, в соціальних мережах вона часто публікує відверті знімки і ділиться історіями з особистого життя.

Цього разу Ірина Сопонару зізналася, що робила операцію на ніс. Справа в тому, що їй поставили діагноз "вроджена деформація носа, кісти обох верхньощелепних пазух". Крім цього, у неї було викривлення носової перегородки і змішана форма хронічного вазомоторного риніту.

"Як результат, утруднене дихання, кисневе голодування, часті нежиті і краплі, які я заливала в себе роками😫", - написала гумористка.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Пост Ірини Сопонару в Instagram / скріншот
Пост Ірини Сопонару в Instagram / скріншот

Сопонару заявила, що через довгі пошуки підходящої клініки і лікарів їй все ж вдалося зробити операцію. Незабаром гумористка пообіцяла розповісти шанувальникам докладніше про свою операцію і як вона впоралася з реабілітацією.

Нагадаємо, що Ірина Сопонару засвітила таємне послання на витончених грудях.

Як повідомляв портал Знай.uа, зірка Кварталу Сопонару згадала найгірший " Підкат "в житті:"бачив вас в кошмарі".

Також Знай.uа писав, що Ірина Сопонару частково оголилася на радість небайдужих до її життя і творчості.