Натуральну Тіну Кароль без макіяжу застали з маленькою дівчинкою

Відома українська співачка і тренер "Голос країни" Тіна Кароль не боїться показувати в мережі фотографії не з професійних фотосесій, а зі звичайного життя.

Відомо, що у Тіни є син. Однак в мережі опублікували фото з дівчинкою, яка дуже схожа на виконавицю. Виявилося, що на знімку її племінниця Веста.

"Тіна з племінницею Вестою❤️", - сказано в повідомленні.

Популярні новини зараз
Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

Леся Нікітюк зізналася у використанні накладних грудей і попи

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк продовжує радувати величезну аудиторію шанувальників в соціальній мережі Instagram відвертими і яскравими знімками.

Наприклад, вона зізналася у використанні накладних грудей і стегон.

Леся Нікітюк, скріншот: Instagram
Леся Нікітюк, скріншот: Instagram

"Як це було...) У каруселі відео, дивимося, коментуємо, висилаємо подарунки Раїсі Опанасівні Кириченко", - написала Леся Нікітюк у підписі до публікації.

Український таксист з матами вигнав пасажирку через три гривні

У Харкові водій таксі розлютився на дівчину, яка заплатила за поїздку 53 гривні, хоча це було вказано в тарифі.

Повідомляється, що інцидент стався в місті Харків кілька днів тому. Дівчина скористалася службою таксі "Яндекс", щоб дістатися до місця призначення. У тарифі була вказана ціна 53 гривні.

Коли пасажирка доїхала до місця, то вручила водієві ті самі 53 гривні, що чоловіка вкрай обурило. Він почав нецензурно висловлюватися і кинув у дівчину 3 гривні, напавши на неї зі звинуваченнями: "ти бачила взагалі ціни на заправках?!".

Копи зловили небезпечного збоченця, полював на маленьких хлопчиків

З Полтавської області прийшли дуже тривожні новини. З'явилася інформація, що співробітники Нацполіції затримали 31-річного чоловіка, який нібито поширював листівки серед учнів молодших класів різних шкіл непристойного змісту, пропонуючи хлопчикам знятися в інтимній фотосесії за винагороду.

Під Полтавою затримали підозрюваного у справі про розбещення неповнолітніх, фото: Нацполіція
Під Полтавою затримали підозрюваного у справі про розбещення неповнолітніх, фото: Нацполіція

За даними слідства, зловмисник вручив 10-річному учневі саморобну листівку з пропозицією про "фотосесію" на порносайт такого змісту: "Шукаю хлопчика від 8-12 років Для порно фотосесії для сайту. Таємницю гарантую. Плачу 100 гривень на годину".

Юрій Горбунов забив на роботу заради мультиків, але заснув

Відомий український телеведучий і актор Юрій Горбунов показав, як проводить вільний час з сином Ванею.

Цього разу Юрій Горбунов вирішив продемонструвати фанатам, як проводить вільний час у суботу. Очевидно, він нарешті вирішив влаштувати собі вихідний, який присвятив родині. Він сів на диван дивитися з 4-річним сином мультики, закинувши ноги на стіл.

"тато, ти не хочеш зі мною мультики подивитися? Звичайно хочу! Тільки не спати 😇 😇 # субота # часзсином #дівімосьмультікі", - написав Горбунов під публікацією.

Шантаж, погрози та постійні дзвінки: українці дізналися, як новий закон "про колекторів" полегшує життя

Українцям знову нагадали про те свавілля, яке в країні творили так звані "колекторські компанії". Шантаж, погрози і постійний тиск на членів сім'ї, поширення інформації серед сусідів і роботодавців.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Олександра Моргуна в мережі Instagram.

" а все тому що їх діяльність нічим не була врегульована - ось так. Але тепер все буде інакше. І спочатку поговоримо про тих, хто найбільше страждав-родичі і знайомі і взагалі чужі люди яких просто без їх згоди поставили поручителями або контактними особами!