Відома українська телеведуча Олена Філонова порадувала новим постом на свій сторінці в соціальній мережі Instagram. Там дівчина розповіла про відпустку, а також про збори валіз.

Як відомо, в епоху епідемії коронавірусної інфекції подорожувати стало не те що складніше, а практично неможливо. Відкрито лише кілька країн, куди туристи можуть поїхати відпочити.

Телеведуча Олена Філонова мабуть дуже скучила за цією атмосферою, і опублікувала кілька фотографій з відпустки, в якій була близько місяця тому. Дівчина відвідала Мальдівські острови, і весь цей час радує кадрами звідти.

У своєму пості вона вирішила влаштувати інтерактив з шанувальниками.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Збираючись в поїздку, збери валізу 🧳 що найнеобхідніше ти покладеш? І не забувайте про гумор 😃 Давайте по креативнічаем. А раптом занесе на острів 🏝" - підписана публікація. Найкреативнішим дівчина пообіцяла подарувати подарунок.

Олена Філонова, фото: Instagram
Олена Філонова, фото: Instagram

"Вечірня сукня, яку не одягну за всю відпустку🔥", "Алкоголь міцніше, аптечка, презервативи", "А як мама, повинна мати з собою підгузники і відро з пасочками😂", "Підручники з китайського😁", "Валіза секс іграшок😂 з бабуїнами якось не охота, ну і пару трусів, на досвіді вже🙌".

Олена Філонова, фото: Instagram
Олена Філонова, фото: Instagram

У своїх stories Олена Філонова також згадала місця в світі, які вона вже встигла відвідати за своє життя.

Вона написала, що неймовірно сумує за всіма цими моментами.

Нагадаємо, Олена Філонова влипла в конфлікт з учасницею "МастерШеф": "Нас ображати не треба"

Як повідомляв "Знай.ua", "це бридко було": напівгола Олена Філонова прокинулася у ванній після дня народження

"Знай.ua" писав, Ревізор краси Олена Філонова похвалилася трусиками з дорогоцінними каменями: "Пояс вірності"