Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

А нещодавно на фан-акаунті Тіни Кароль і Дана Балана з'явилося зворушливе архівне фото молдавського виконавця з його 63-річною мамою Людмилою. Так, артист і його найрідніша жінка позували в затишній домашній обстановці, а Балан тримав в руках картину в дерев'яній рамці, уважно розглядаючи її.

Варто відзначити, що 42-річний холостяк, якому і приписують роман з Кароль, дуже дорожить сім'єю, намагаючись якомога більше часу проводити з близькими, а тому на просторах мережі можна знайти безліч трепетних знімків співака.

"Цінуйте своїх рідних, час не вічний.

Популярні новини зараз
Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

В один момент може все обірватися.

Вмійте прощати🙏"

Фолловери не пройшли повз: "все буде добре. Всі ми когось втрачали 🙏", " 👏 👏 яка ж мама красуня!!!😍 🔥 ", "Яка красива мама цінуй її❤️❤️❤️❤️❤️👏👏👏", "як знайоме почуття втрати... 💔 , це не те коли втрачаєш навушники, телефон, гроші, це людина 💔 це почуття... 💔😭".