Принц Гаррі може відкласти повернення до своєї вагітної дружини Меган Маркл до Каліфорнії і залишитися на день народження королеви. Про це повідомляє видання Metro.

Герцог Сассекський, який, як повідомляється, провів дві години мирних переговорів з принцом Вільямом і принцом Чарльзом після похорону, замовив відкритий рейс в США. Це означає, що він може повернутися до Лос-Анджелеса після того, як королева святкує своє 95-річчя в середу.

"Якщо все піде добре, він може залишитися на день народження королеви", - сказало джерело Sun.

Вважається, що Меган знаходиться приблизно на шостому місяці вагітності другою дитиною, і лікар порадив їй не їхати на похорон. Минулого тижня Гаррі поїхав від дружини до Лондона, щоб усамітнитися перед похоронами.

Меган Маркл і принц Гаррі, фото: Getty Images
Меган Маркл і принц Гаррі, фото: Getty Images

Популярні новини зараз
Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Він був помічений розмовляють зі своїм братом Вільямом на службі, що, як вважали, було першим разом після його гучного інтерв'ю з Опрою Вінфрі, в якому Сассекси звинуватили королівську сім'ю в расизмі і інституті в нездатності підтримати Меган. Але є надія, що їх єдиний фронт на похоронах Діда може відродити їх колись близькі стосунки.

Кажуть, що вони зустрілися пізніше в суботу разом зі своїм батьком Чарльзом у Віндзорському замку, коли закінчилися телевізійні передачі. День народження королеви, який відбудеться пізніше цього тижня, стане першим за весь час її правління без чоловіка. Зазвичай це буде особливий тиждень для монарха, але події будуть пом'якшені, щоб відобразити період горя для Королівської сім'ї. Королева зупинилася у Віндзорі з 20 співробітниками, які отримали назву HMS Bubble.

У минулому році вона вирішила не відзначати свій день народження особливим чином під час першої ізоляції від коронавірусу, вирішивши поговорити з членами сім'ї через приватні відеодзвінки. Свій 94-й день народження вона провела з Філіпом, але трималася подалі від інших членів сім'ї, оскільки вони слідували правилам соціального дистанціювання в умовах пандемії.

Дзвони Вестмінстерського абатства-церкви, в якій вона вийшла заміж і коронована, - замовкли в день її народження вперше за більш ніж десять років минулого року. Святковий дзвіночок проводиться в її честь в її справжній день народження - 21 квітня - щороку з 2007 року. Також не було салютів у день народження після того, як королева вирішила, що святкова демонстрація військової вогневої потужності не буде "доречною" в той час.

Єлизавета II і принц Гаррі, фото: GettyImages
Єлизавета II і принц Гаррі, фото: GettyImages

Її офіційний День народження відзначається в червні і зазвичай відзначається щорічним парадом "загони кольору", хоча через пандемію він не буде проводитися в його традиційній формі вже другий рік.

У заяві Букінгемського палацу йдеться, що розглядаються варіанти проведення параду в чотирикутнику Віндзорського замку. Також на цьому тижні свій день народження відзначає молодший син герцога і герцогині Кембриджських принц Луї, якому в п'ятницю виповнюється три роки. Вільям і Кейт також відзначатимуть десятиліття шлюбу наступного тижня, 29 квітня.

Раніше ми повідомляли, у мережі порівняли "мужність" принца Гаррі і його старшого брата Вільяма, колосальна різниця.

Як повідомляв "Знай.uа", у Великобританії пройшли похорони принца Філіпа: члени королівської сім'ї порушили традиції заради Гаррі.

Також "Знай.uа" писав, що Королева Єлизавета II, перед похоронами, подарувала принцу Гаррі шматочок дерева, старший брат чекає пояснень.