Відомий український комік, зірка шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрій Ткач часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram.

Нещодавно знаменитість поділився радісною новиною - він став учасником суперфіналу шоу на телеканалі "1+1" "Ліпсінк батл" - 36 зірок українського шоу-бізнесу підкорювали українців своїми пародіями.

Так, конкурентами на проекті для артиста стали Володимир Дантес, Олена Кравець, Дмитро Монатік, Леся Нікітюк і Дарина Петрожицька. За перемогу шоумену довелося поборотися відразу в двох образах - запальної Біллі Айліш і культового Фредді Мерк'юрі, проте дістався золотий пояс співакові Володимиру Дантесу.

Юрій же вирішив показати, як готувався до пародії на вокаліста групи "Queen", сидячи в гримерці з підведеними очима, накладною перукою і густими вусами. При цьому сам Ткач загадково дивився в дзеркало і поцікавився, на кого ж схожий з вусами.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"На кого схожий? )))"

Фолловери не пройшли повз і почали жартувати: "на наркобарона з турецького серіалу😂 😂 😂 😂"," на Фредді Меркурі))😍"," Сталін"," Зібров", " на Джонні Деппа після карантину😂"," на актора з індійського фільму","на Шевченка Т Г".

Нагадаємо, Юрій Ткач перетворився на Могилевську і перетанцював навіть Яму

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Юрій Ткач з "Квартал 95" розсмішив "дуже серйозним" заняттям

Також портал "Знай.uа" писав, що Юрій Ткач з "Квартал 95" раптово змінив національність