Євген Кошовий є одним з найпопулярніших коміків в Україні, тому не дивно, що у нього величезна кількість шанувальників.

Деякі з них так захоплені чоловіком і його творчістю, що навіть створюють окремі фан-акаунти в соціальних мережах. Ось наприклад, один з найпопулярніших має аудиторію понад 10 тисяч чоловік.

Там постійно з'являються кадри з життя актора і коміка. Цього разу адміністратори сторінки опублікували спільну фотографію Євгена Кошового з Олексієм Потапенко. Зроблена вона була під час зйомок гри "Ліга сміху", ведучими якої вони є.

Вони стоять разом у ділових костюмах. Євген Кошовий почав сміятися, поки його друг Потап сховався за ним.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Публікацію підписали: "Як за кам'яною стіною 🤣".

Багато неодноразово відзначали подібності чоловіків, мабуть через їх однаковою зачіски. І на самій "Лізі сміху" над цим неодноразово жартували.

Варто відзначити, що через локдауну зйомки постійно переносилися, і ось, організатори знайшли вихід-знімали без глядачів. Команди знову зійшлися на одній сцені, щоб поборотися за головний приз - 1 мільйон гривень.

Склад тренерів залишився незмінним-Володимир Дантес, Маша Єфросиніна, Гарік Корогодський, Олеся Жураковська, Сергій Бабкін, а також головний суддя Станіслав Боклан.

Потап пізніше опублікував спільну фотографію з Євгеном Кошовим, де підписав, що вони знову в справі.

Раніше ми повідомляли, Потап "відкопав" раритетне фото Кошового з волоссям на голові.

Як повідомляв "Знай.ua", Осадча заскочила на" вогник "до кошового з" Квартал 95", українці миттю відреагували.

Також "Знай.uа" писав, що Євген Кошовий з " Квартал 95 "відгуляв" днюху " - з'явилася загадкова жінка.