В Ужгороді в одному з мережевих супермаркетів "Сільпо" покупцеві попався несподіваний морський житель.

Про це розповіли в телеграм-каналі "Чорний список".

Так, покупець вирішив купити пакет салаки, який виявився з "сюрпризом". Але про це стало відомо вже вдома, коли розпакували і виявили морського таргана, який затесався серед рибок.

фото: чорний список
фото: чорний список

фото: чорний список
фото: чорний список

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Дана знахідка відбила апетит українця надовго.

"Морський тарган - в подарунок.

Ось таку салаку продають в #Сільпо разом з сюрпризом. Це, як виявилося, морський тарган, не смертельно, але відбило апетит на довго...",- йдеться в повідомленні.

"Ще невідомо що смачніше", "в Сільпо взагалі нічого купувати)", " Та у всіх магазинах гі*но продають: АТБ, Екомаркет, Фора. Дивись вибирай. Та й все", " Я не можу зрозуміти причому тут Сільпо??? Що їм поставляють то вони і викладають на вітрину... судячи з фото автор думає що людина повинна стояти і перевіряти кожну рибку?
Робочі і так вколюють як прокляті що б такі Не вдячні як ви потім скаржилися??? Спочатку подумайте хто насправді винен магазин або постачальник а потім викладайте фото!", "Це паразит який чіпляється до всього що живе у воді, але він безпечний для людини", "людині зробили екзотичний подарунок, а він не задоволений"," ось так і стають вегетаріанцями😂"," Морська мокриця? Цікаво, звідки вона в салаці", " Господи. Мені в креветках таке траплялося, і що? Значить 100% морське. З моря. Не бачу нічого поганого в цьому", - писали в коментарях українці.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У популярному магазині апельсини "поважчали" по дорозі на касу: магія поза Хогвартсом. В Одеському супермаркеті "Таврія В" обвішують покупців.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Українцям впарюють випічку з моторошною начинкою: прощайте, зуби. Так, в слойці з сиром відвідувач натрапив на справжній камінь. І відчув він його не руками, а власними зубами.

Також «Знай.иа " писав, що Українці впарили дивний майонез, який різко подорожчав на касі: помилуйтеся. В одному з відомих супермаркетів в Одесі відвідувачка потрапила в цікаву історію з цінами: коли на прилавку одна сума, а на касі - зовсім інша.