На шоу "Голос країни" сталася справжня історія кохання – учасник команди Наді Дорофєєвої зізнався в коханні своїй конкурентці KOLA.

Відповідний ролик з'явився на сторінці проекту в Instagram.

Відомо, що в неділю, 18 квітня, пройшов півфінал 11 сезону "Голосу країни", де за місце у фіналі билося по 2 учасники від кожної команди. Зіркового тренера Надю Дорофєєву представляли Сергій Лазановський та Ілля Ніколаєнко.

Незважаючи на те, що Ніколаєнку не вдалося вибороти місце у фіналі, він зворушив українців визнанням на своєму виступі. Перед тим, як виконати пісню, учасник заявив, що присвятив її своїй конкурентці з команди Монатіка співачці KOLA.

"Я хочу цю пісню присвятити прекрасній співачці, яку звуть KOLA, і сказати, що я її дуже люблю", - заявив виконавець.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Варто відзначити, що в півфіналі перемогло по 1 учаснику з кожної команди. Надю Дорофєєву представить Сергій Лазановський; Монатіка - Тема Паучек; Олега Винника – Сергій Нейчев; Тіну Кароль – Юлія Тимочко. Фінал, в якому визначать переможця 11 сезону, відбудеться в неділю, 25 квітня.

Нагадаємо, що Тіна Кароль "зганьбилася" на "Голос країни"і викликала гнів фанатів: "Тіна - розчарування дня".

Як повідомляв портал Знай.uа, тренер " Голос країни "Надя Дорофєєва заінтригувала глядачів перед півфіналом:" горить...".

Також Знай.uа писав, що один з найсильніших вокалістів "Голосу країни" Ілля Ніколаєнко захистить честь Наді Дорофєєвої.