Досвідчені городники знають, що є прості методи, як зробити урожай більш щедрим і допомогти рослинам вирости пишними і плідними. Зокрема, сьогодні розглянемо, як сформувати правильно перець і чим підгодувати кріп.

Зрозумілий і простий спосіб формування перцю:

Потрібно прибрати коронний квітка в 1-й розвилці і залишити 2-3 стебла. У верхніх розвилках робити таке: тoльĸo ĸoгдa сформується сама paзвилĸa, в ній цвeтoĸ (буває і 2) і 2 cтeбeльĸa, буде відразу видно - 1 стебло тoнĸий, 1 товстий. Ми залишаємо товстий, тoнĸий прищипуємо. І тaĸ далі, у міру зростання.

Городники радять обов'язково використовувати цю підгодівлю для кропу. Тоді він буде пишним і ароматним.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Щоб кріп сходив швидше, необхідно розмочувати насіння перед посадкою. А щоб він був смачним і пишним, необхідно удобрювати його.

По-перше, за допомогою обприскування розчином з нашатирного спирту.

У нашатирному спирті міститься достатня кількість азоту, яке потрібно кропу для нарощування зеленої маси. Плюс до всього, через аміаку, він краще засвоюється. Щоб приготувати таку підгодівлю, потрібно взяти чайну ложечку аміаку і літр води. Розчиняємо аміак у воді і обприскуємо кріп.

По-друге, за допомогою додавання золи.

Калій і фосфор - потрібні елементи для гарного росту кропу, які є в деревній золі.

У відрі води необхідно розчинити столову ложку нашатирного спирту і склянку золи. Одержаний розчин проціджуємо і поливаємо їм зелень. Таким чином необхідно полити кріп через тиждень після посадки і повторювати раз на тиждень-десять днів.

Вирощування кропу, скріншот: YouTube
Вирощування кропу, скріншот: YouTube

Раніше ми повідомляли, обережно, можна з'їсти все за раз, рецепт малосольних огірків, який не залишить байдужим.

Як повідомляв "Знай.uа", поради городникам, як виростити щедрий урожай капусти.

Також "Знай.uа" писав, що секрети догляду за рослинами, як позбутися від цвілі в грунті.