Популярна модель і блогерка Олена Омович, яку вже встигли прозвати українською Кардашьян, активно веде соціальну мережу Instagram, де ділиться досить відвертими фото і відео з більш ніж 1,5 мільйонами фоловерів.

Так, дівчина порадувала шанувальників новим спокусливим фото на тлі не менш шикарною, ніж сама Омович іномарки.

Олена приміряла на собі новий плащ зі шкіри пітона, який дає добре розглянути всі "принади" дівчини, зокрема глибоке декольте і довгі ноги в панчохах і на шпильках.

"Крутий новий диск і крутий новий плащ з пітона від @python_and_krocodile 💔 😏 😈 ", - підписала знімок модель.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Яка ж ви сексуальна 😍❤️🔥", " у мене яскравіше ...", "Beautiful", "Мусі пусі", "Фото на обкладинку Vogue😍 💣 💣", "самка🔥", "така крута, а окуляри з Аліка замовляє 😁 що ж ти фраєр здав назад", "і туфлі з Аліекспресс😂", " чарівна красуня❤", - коментували фоловери.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Українська Кардашьян Омович збентежила лякаючою татуюванням:"Я в порядку". У своїх stories Олена продемонструвала свої обновки. Спочатку вона набила незвичайну, на перший погляд лякаючу татуювання.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Українська Кардашьян Омович розфарбувалася в лазні, з одягу – тільки рушник. Дівчина приваблює публіку завдяки відвертим фотографіям в різних локаціях. Цього разу дівчина показала спокусливі кадри з лазні.

Також «Знай.иа " писав, що Силіконові принади української Кардашян Омович вистрибнули з топа: "трохи замалий". Зірка виставила спокусливе Селфі, похвалившись новими змінами - омович наростила довге волосся і зробила чубок.