Відома українська співачка Настя Каменських анонсувала новий випуск власного реаліті-шоу і показала постільний знімок.

Відповідний пост з'явився на її сторінці в Instagram.

Відомо, що українська поп-діва Настя Каменських вирушила в сонячну Мексику на зйомки власного реаліті-шоу з кращою подругою Ганною Андрійчук і мамою Лідією Петрівною. Співачка вже опублікувала перші випуски програми, в яких показала пригоди дівчат у Південній Америці.

Незабаром на світ повинен з'явиться і 4 випуск реаліті-шоу" дівчатка рулять", про що Каменських повідомила в Instagram.

"Завтра о 10:00 в новій серії #РеалитиДевочкиРулят ми з вами перенесемося в одне дуже особливе місце 😍 дуже хочу, щоб ви обов'язково подивилися цю серію! Щоб ви теж відчули всі ті дивовижні почуття і емоції, які нам з дівчатками подарувало це місце ✨ Цілую 😘", - написала виконавиця.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

До посту Настя Каменських прикріпила знімок, на якому розташувалася з подругою Ганною і менеджерами на ліжку. Вочевидь, співачка тільки прокинулася, оскільки була одягнена в піжаму, розпатлана і закутана в ковдру.

У коментарях шанувальники заявили, що дуже чекають новий випуск реаліті, а хтось навіть подякував виконавиці за те, що та не взяла з собою на зйомки телеведучу Лесю Нікітюк.

Нагадаємо, що Настя Каменських натягнула леопардовий купальник, щоб показати пишну попу: "Аж в піп*ську врізаються".

Як повідомляв портал Знай.uа, Настя Каменських в одному халатику показала справжню екзотику:"Чоловіки, признавайтеся".

Також Знай.uа писав, що Каменських і Потап заговорили про пристрасну історію кохання: "Я просто полетів".