Відома американська співачка Брітні Спірс, яка останні роки перебуває над опікою, частенько радує своїх шанувальників всілякими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 29 мільйонів чоловік.

Якось вона навіть публікувала знімки зі своїми подорослішали синами-15-річним Шоном і 14-річним Джейденом, які були народжені в період шлюбу з Кевіном Федерлайном. Сталося розлучення і хлопці залишилися жити з батьком, тоді як співачка отримала над ними 30% опіки.

Брітні Спірс з сином, фото: Telegram
Брітні Спірс з сином, фото: Telegram

У Telegram-каналі під назвою "Тільки нікому..."з'явився знімок, на якому постала Брітні Спірс і її старший син Шон. У публікації йдеться, що це фото може вмить змусити вас відчути себе старим, так як хлопчик з'явився в полі зору мільйонів людей ще в 2005 році, коли перебував в утробі матері, в кліпі на пісню під назвою "Someday".
Зараз же він росте крашем - людина, яка вам дуже подобається, об'єкт насолоди для душі.

Нагадаємо, заточена Брітні Спірс опинилася на волі і показала дорослих синів: "Це божевілля".

Як повідомляв "Знай.ua", батько Брітні Спірс зробив заяву про заточену дочку: "Кожній потрібен злочинець"

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Знай.ua писав, сестра Брітні Спірс розкрила сімейну таємницю про батька зірки: "Він погрожував". Вона написала, що дуже скучила за сценою, проте останні роки присвятила спокійному розміреному життю. Двоюрідна сестра Брітні заявила про погрози з боку Джеймі Спірса