У мережі вирішили порівняти гарячі образи української співачки Ані Лорак і телеведучої Регіни Тодоренко в купальниках.

Відповідний пост з'явився на сторінці "Зіркового шляху" в Instagram.

Незважаючи на те, що Ані Лорак і Регіна Тодоренко кілька років тому покинули Україну, щоб будувати кар'єру в Російській Федерації, українські шанувальники не забувають своїх улюблениць. Дівчата люблять радувати фанатів спокусливими знімками в соціальних мережах, а також розповідати про своє життя.

Цього разу в мережі вирішили порівняти, чиє курортне вбрання виглядає краще, тому "Зірковий шлях" зробив колаж на фотографії українських зірок у купальниках. Ані Лорак на відпочинку на Мальдівах приміряла молочний купальник, який ідеально підкреслив її пишні форми. А Регіна Тодоренко віддала перевагу чорній класиці.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок
Показати ще

Думки шанувальників розділилися: хтось віддав перевагу чорному купальнику Регіни Тодоренко, в той час як інші оцінили фігуру Ані Лорак. Втім, знайшлися і ті, кому не припала до вподоби українська телеведуча, а хтось написав, що поп-діві пора вести більш скромний спосіб життя в силу віку.

Нагадаємо, що Регіна Тодоренко вразила шанувальників оригінальною зміною іміджу.

Як повідомляв портал Знай.uа, Регіна Тодоренко виставила романтичні фото, привітавши Аллу Пугачову з днем народження

Також Знай.uа писав, що Ані Лорак показала, як потрібно приймати душ серед Мальдівських пейзажів.