Відомий український телеведучий і мандрівник, зірка шоу "Світ навиворіт" Дмитро Комаров часто радує численну публіку яскравими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 1,5 мільйонів чоловік.

Зараз же ведучий поділився всього одним знімком з автомобільної кабіни, де постав разом з Олександром Дмитрієвим. Він виступає оператором "Світу навиворіт". Чоловік, за словами Дмитра Комарова, виступає в ролі водія.

Дмитро Комаров / скріншот з відео
Дмитро Комаров / скріншот з відео

"Хороший у мене сьогодні водій @dmytryiev_aleksandr все стабільно. Як завжди. Працювати. Десь щось знімаємо. А як Ваші справи?",- написав Дмитро Комаров у підписі до публікації, сидячи з безліччю фотоапаратів.

Один з них знаходиться на нозі телеведучого.

"Коли дивлюся на Вас, душа радіє ❗ світлий ви людина🙌 🙌 🙌 🤗 🤗", "Нехай ваша передача не закінчується🙏🏽🙏🏽🙏🏽❤️❤️", "Красунчики👏 чекаємо нових суперських випусків!!!", "Кращий мандрівник 🔥", "Кайф! Відмінних вам кадрів і здоров'я!", "Чекаємо з нетерпінням випуск про Україну 🤩🥳", - написали користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, Дмитро Комаров з "Світу навиворіт" виявився майстром незграбності: "Такий незворушний"

Як повідомляв "Знай.ua", Дмитро Комаров з "Світу навиворіт" показав Лисицю з людською головою: "Складно повірити"

Знай.ua писав, Комаров з "Світу навиворіт" заінтригував українців: познайомиться з " людиною-лисицею"