Відомий український комік, зірка шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрій Ткач часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставив трепетне фото з їх з дружиною Вікторією 6-річною красунею-донькою Лізою, яку численні шанувальники також знають, як "крихітку Ліззі". Так, артист відправився на сімейну прогулянку з найріднішою дівчинкою, насолоджуючись темплим сонячним днем на одній з набережних Києва.

Шоумен посадив Лізу до себе на плечі, ніжно тримаючи дитину за руки, а сам не забув надіти ще й одноразову захисну маску чорного кольору. При цьому Юрій порекомендував аудиторії ставитися до прогулянок в багатолюдних місцях під час пандемії якомога серйозніше.

"До прогулянки треба відноситись серйозно... )))"

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Фолловери не пройшли повз: "ви дуже класна сім'я, просто балдію від вас☺❤️", " Юра, Ніндзя краде твою дитину !!!", "Гарні", " Класні! 😎 😎 ❤ ️ ", "Дві краплі води😉😉⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️", "❤️❤️ дуже класні", "ніндзя черепашка і вчитель😂", " Люди в капюшонах. 😊 ", "Ну ніндзя красава🔥".

Нагадаємо, Юрій Ткач перетворився на Могилевську і перетанцював навіть Яму

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Юрій Ткач з "Квартал 95" розсмішив "дуже серйозним" заняттям

Також портал "Знай.uа" писав, що Юрій Ткач з "Квартал 95" раптово змінив національність