Ніколи не можна точно знати, що тобі готує життя. Так, закохана парочка з Австралії, звідки постійно приходять новини про величезних павуків і веселих кенгуру, несподівано для себе знайшла в салаті одну з найотруйніших змій на нашій планеті.

Відомо, що австралійці купили салат в місцевому супермаркеті міста Сідней "Aldi".

Про це стало відомо завдяки повідомленню австралійського новинного агентства HLN.

Змія з Сіднея, фото: NLH
Змія з Сіднея, фото: NLH

За інформацією журналістів, австралійська пара придбала пакет салату в супермаркеті. Пакет з салатом поклали в рюкзак разом з іншими продуктами і привезли додому на велосипеді. Вони ще не знали, що їм приготували сіднеївські кухарі.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Під час розпакування продуктів у пакеті з салатом пара виявила змію довжиною 8 дюймів (приблизно 20 см).

"Рептилія повзала і показувала язик", - розповів австралієць Олександр Уайт.

Пара знайшла рептилію "симпатичною", зробила кілька знімків змії і сховала салат зі змією в коробку, залишивши прочиненою кришку, щоб рептилія не задихнулася.

Коли приїхала рятувальна служба, з'ясувалося, що змія відноситься до одного з найотруйніших та агресивніших видів змій Hoplocephalus bitorquatus.

Журналісти зазначили важливий факт, що в результаті інциденту ніхто не постраждав, а змію повернули в дику природу. Все закінчилося добре.

Раніше повідомляли, Дмитро Комаров з "Світу на виворіт" потрапив у пастку з отруйною і небезпечною: "Шипіла і готувалася нападати".

Як повідомляв Знай.uа, кракен - не те, чим здається: люди могли переплутати е*еговані члени китів з морськими чудовиськами.

Знай.uа писав, у Києві двох переляканих пітонів рятували від синього "заклинателя змій".