Недалеко від Одеси в містечку Чорноморськ (колишній Іллічівськ - ред.) стався доволі тривожний інцидент з маршруткою. Так, на місцевому маршруті №20 сталася "димна" НП. Під час руху мікроавтобуса його колеса несподівано почали випускати клуби білого густого диму.

За інформацією очевидців, водій почав боротьбу з несподіваним нещастям за допомогою вогнегасника. Про це стало відомо завдяки новій публікації Telegram-каналу "Одесса как она есть".

Маршрутка в Чорноморську, фото: Telegram
Маршрутка в Чорноморську, фото: Telegram

"У Чорноморську у 20ї маршрутки гальма втомилися скрипіти і вирішили ефектно піти. Водій з вогнегасником впорався на відмінно.", - повідомляють автори публікації.

Також очевидці надали Telegram-каналу "Одесса как она есть" кілька фотографій з місця інциденту й назвали колеса маршрутки "втомленими". Однак також повідомляється, що водій маршрутки зміг вчасно усунути несправність і все обійшлося без травм.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Можна сказати точно, що пасажирам і водію автобуса дуже пощастило, адже як видно на знімках, рух на дорозі не щільний і можна було здійснити гальмування. А говорити про те, що гальма і зовсім відмовили, на щастя, не довелося.

Раніше повідомляли, під Києвом маршрутник отримав кулю в ногу і повіз пасажирів далі.

Як повідомляв Знай.uа, на Київщині засікли хвостатого маршрутника: десять років за кермом.

Знай.uа писав, пасажири "покарали" хамовитого маршрутника, прославили на всю країну: "Не дає решту, кричить".