Донька популярної української співачки і актриси Олі Полякової, Маша, активно веде свій профіль Instagram і вже не поступається красою зірковій мамі.

Нещодавно 16-річна знаменитість, як і більшість зірок шоу-бізнесу, створила аккаунт в популярній соціальній мережі TikTok, де вже встигла обзавестися цілою армією шанувальників з більш ніж 8 тисяч фоловерів.

Так, красуня вирушила на канікули до Туреччини разом з сім'єю, звідки вже встигла виставити кілька сонячних знімків. Цього разу дівчина зробила досить пікантне відео в широкому дзеркалі, примірявши коротеньку спідницю і міні-бікіні чорного кольору. Надалі Маша вирішила залишитися без спідниці, а також запропонувала оцінити її фігуру за шкалою від 1 до 10, адже намагається стежити за харчуванням і наполегливо тренується.

@mashapolyakova12

#ттнебаньпж

♬ Montero x The Hub - Guy McLachlan

Популярні новини зараз
Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Оціни фігуру від 1 до 10"

Фолловери не пройшли повз, проте їх думки розділилися. Одні захоплювалися фігурою Полякової-молодшої, інші ж дивувалися від пікантного контенту і запропонували дівчині почекати 18-річчя.

Варто відзначити, що Маша виклала і інші подібні ролики в дзеркалі, примірявши помаранчеву вечірню сукню з глибоким декольте і довгими рукавами.

@mashapolyakova12

#платье

♬ оригинальный звук - turehvn

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана.