Дочка відомої української співачки Ольги Полякової Маша є активним користувачем соціальної мережі Instagram. За її життям там стежить вже понад 170 тисяч користувачів.

Завдяки успіху мами, у 16-річної дівчинки з самого дитинства з'явилася величезна фан-база, яка почала створювати окремі акаунти присвячені дівчині.

Вони не упускають моменту порадувати Марію своєю творчістю, яку, на жаль, вона ще не встигла оцінити.

Цього разу на одній з таких сторінок з'явився новий ролик пов'язаний з дівчиною. Фанати змонтували під популярну композицію артиста jony відео, взявши ряд роликів Маші Полякової, які вона викладала в мережу раніше.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Підібрані вони були з соціальної мережі Tik Tok, активним користувачем якого є також Марія.

За кілька днів ролик набрав всього 80 переглядів, серед яких, на жаль, немає перегляду і позначки самої Марії. Мабуть, вона ще не встигла, або ж їй не особливо сподобалося подібне творчість.

Варто відзначити, що зараз сім'я Полякових вирушила на відпочинок, звідки Марія вже почала викладати нові ролики, тим самим роблячи контент для таких фан-акаунтів.

На сторінці дівчини в stories з'явився відеоролик з вілли, де керівництво дарує їх жіночому колективу красиві букети.

Вони приїхали в новий готель, відкриття якого відбулося зовсім недавно, і як зізналася мама Маші Ольга, вона в такому ще жодного разу не була.

Нагадаємо, 16-річна Маша Полякова гуляє на курорті в нижній білизні, мама не проти.

Як повідомляв портал Знай.uа, відомий режисер Герман Ненов розповів про примхи Олі Полякової: "мені не потрібен хлопчик".

Також портал Знай.uа писав, що Оля Полякова показала перекачене філерами обличчя: "Без фільтрів".