Відомий український боксер, а також непереможний чемпіон світу Олександр Усик поділився на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram новим знімком.

Чоловік активно веде свій аккаунт, і постійно публікує новий контент для шанувальників. За ним в соціальній мережі Instagram стежить вже понад один мільйон користувачів, досить хороший результат.

Цього разу чоловік вирішив продемонструвати всі свої м'язи на камеру, чим порадував жіночу частину аудиторії, і замотивував чоловічу.

Знімок був зроблений в тренажерному залі, в якому Олександр Усик постійно займається. Боксер напружив всі свої м'язи і посміхнувся на камеру.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Під постом він написав: "How are you guys?", що в перекладі означає: "Як ви хлопці?".

Олександр Усик, фото: Instagram
Олександр Усик, фото: Instagram

У коментарях користувачі почали писати: "Вискочимо раз на раз?", "🔥 🔥 🔥Саня Топ, покажи цим британцям де раки зимують🇺 🇦", "Підкачався 👏 👏 👏 ".

У своїх stories чоловік вирішив показати, яку вагу у нього на даний момент. Він зробив фотографію в момент, коли стояв на вагах, і як виявилося, поточний вага Олександра Усика становить 104 кілограми 800 грамів.

Олександр Усик, фото: Instagram
Олександр Усик, фото: Instagram

Нагадаємо, раніше Олександр Усик заявив про те, що він спільно зі своєю командрою активно працює над тим, щоб його наступний бій пройшов на території України.

Раніше ми писали про те, що зухвалий Денис Берінчик кинув виклик Олександру Усику:"буду битися на голих кулаках".

Нагадавши, Олександр Усик похвалився переможними нокаутами і заінтригував українців натяком на майбутнє: "когось полюбити".

Також портал Знай.иа писав, як переміг Ломаченко Лопес заговорив на солов'їній: "Слава Україні!"