Популярна модель і блогерка Альона Омович, яку вже встигли прозвати українською Кардашьян, активно веде соціальну мережу Instagram, де ділиться досить відвертими фото і відео з більш ніж 1,5 мільйонами фоловерів.

Дівчина прославилася ще й тим, що весь час змінює себе за допомогою пластичних хірургів, сильно змінивши не тільки обличчя, але і тіло, в тому числі може похвалитися великими імплантатами в грудях і сідницях.

Так, зірка виставила спокусливе селфі в дзеркалі, примірявши лише тонкий міні-топ бежевого кольору, доповнивши образ нюдовим макіяжем і акуратними аксесуарами у вигляді золотого браслета, а також підвіскою з першою буквою імені. Знаменитість не упустила можливості блиснути пишними грудьми, в тому числі найінтимнішими її частинами, засвітивши пірсинг.

При цьому Олена поскаржилася на так званий "тіньовий бан" в Instagram - штучне зниження охоплень публікацій за порушення правил соціальної мережі. Дівчина впевнена, що причиною бана стали зовсім не відверті знімки, а висловлювання з вживанням лайливих слів.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

"Коротше, походу мій акк в тіньовому за мати, тож я більше не висловлююся ♪

Буду відразу посилати неугодним свої злі флюїди на кармічному рівні 👐 🏻 😅 "

Раніше ми писали про те, що Альона Омович перетворилася на казкову Рапунцель.

Нагадаємо, повністю гола українська Кардашьян Омович пустила фанатів з собою у ванну

Як повідомляв портал Знай.uа, українська Кардашьян Омович без макіяжу викотила силіконові кулі з басейну