35-річний громадянин Молдови потрапив у в'язницю на шість років за вчинення шахрайських дій. Чоловік ошукував жінок, виманюючи від них гроші.

Як повідомляється на фейсбук-сторінці громадської організації "Київ оперативний", "шлюбного" афериста, який ошукав потерпілих на 1,5 мільйона гривень, засуджено до 6 років позбавлення волі.

"За підтримання публічного обвинувачення Дніпровською окружною прокуратурою судом оголошено обвинувальний вирок 35-річному чоловіку за фактами шахрайського заволодіння коштами потерпілих в особливо великих розмірах та втечі з під варти (ч. 2, 4 ст. 190 КК України, ч. 2 ст. 393 КК України).", - йдеться у повідомленні. ООС

"Шлюбний" аферист, facebook.com/KyivOperativ
"Шлюбний" аферист, facebook.com/KyivOperativ

Повідомляється, що 35-річний громадянин Молдови раніше вже відбував покарання за вчинення шахрайських дій. Та згодом чоловік знову повернувся до злочинної діяльності. Упродовж 2018 року він представлявся жінкам працівником Адміністрації Президента чи акціонером іноземного банку та обіцяв одружитися.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Щобільше, кмітливий аферист встигав ошукати й родичів своїх обраниць. Їм він пропонував участь у спільному бізнесі. Таким чином, діями зловмисника потерпілим було завдано збитків на суму понад 1,5 млн гривень.

"Шлюбний" аферист, facebook.com/KyivOperativ
"Шлюбний" аферист, facebook.com/KyivOperativ

Затримання шахрая відбулося у квітні 2018 у столиці. Проте у червні того ж року чоловіку вдалося втекти, підкупивши конвоїра. Згодом афериста затримали вдруге і повернули у СІЗО.

"Вироком Дніпровського районного суду м. Києва чоловіка визнано винним в інкримінованих злочинах та засуджено до 6 років позбавлення волі з конфіскацією майна, що йому належить.", - говориться у повідомленні.

Скріншот: facebook.com/KyivOperativ
Скріншот: facebook.com/KyivOperativ

Нагадаємо, у прифронтовій Авдіївці підняли український стяг: "Скоро на нашій землі запанує мир". Подію присвячено до 7-ї річниці з дня початку антитерористичної операції.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у в'язниці помер "аферист століття": обдурив людей по всьому світу на 65 мільярдів доларів. Творець найбільшої фінансової піраміди XXI століття помер у в'язниці США

Також "Знай.ua" писав, 160 ошуканих людей: шахрай наживався на довірливих "заробітчанах", брав гроші і зникав без сліду. Чоловік кидав людей на гроші і зникав