Дружина українського телеведучого і мандрівника Дмитра Комарова Олександра Кучеренко поділилася своєю думкою щодо трендового кольору сезону.

Відповідний пост з'явився на її сторінці в Instagram.

Олександру Кучеренко багато хто знає через заміжжя за Дмитром Комаровим, відомого за програмою"Світ навиворіт". Однак і сама дівчина встигла прославитися після перемоги на конкурсі Міс Україна-2016. Зараз красуня активно веде сторінку в соціальних мережах, де за нею стежить практично 130 тисяч чоловік.

На цей раз Олександра Кучеренко вирішила поділиться своєю думкою щодо трендового кольору сезону за версією Pantone, а також похвалилася розкішним вбранням.

На опублікованому знімку дівчина постала в темно-зеленій сукні-піджаку з еко-шкіри з масивними гудзиками. Образ Кучеренко доповнила великими блискучими сережками і червоною помадою на губах.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Пост Олександри Кучеренко в Instagram / скріншот
Пост Олександри Кучеренко в Instagram / скріншот

"Кажуть, зелений – наймодніший колір сезону💚 Мені він завжди подобався, головне тільки - щоб це був не колір стін)) А ви стежите за трендами? Або ну його, цей черговий вибір Pantone?",- написала дівчина під постом.

Шанувальники Олександри не втрималися, залишивши під публікацією свою думку з цього приводу. Багато хто заявив, що не стежать за трендами, оскільки це швидкоплинно, тому носять виключно те, що хочуть. Крім цього, фанати Кучеренко відзначили її милий наряд і насипали компліментів.

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Нагадаємо, що Олександра Кучеренко перехворіла коронавірусом і попросила українців дотримуватися заходів безпеки.

Як повідомляв портал Знай.uа, Олександра Кучеренко зізналася, що вдома час практично не проводить.

Також Знай.uа писав, як Дмитро Комаров зі " Світу навиворіт "підкорив красуню Кучеренко: історія кохання за лаштунками"Танці з зірками".