Український пластичний хірург і колишній чоловік слави Камінської Едгар розповів про помилки в естетичній стоматології із запрошеним гостем Дмитром Аверіним.

Відповідний ролик з'явився на його YouTube-каналі.

Незважаючи на те, що Едгар Камінський є одним з найвідоміших пластичних хірургів в Україні, прославився він завдяки одруженню на солістці "НеАнгелів" славі Камінській. Після розлучення він продовжив вести публічне життя, розповідаючи в соціальних мережах про свою професію і проводячи інтерв'ю з різними фахівцями.

Цього разу Едгар поспілкувався з фахівцем естетичної стоматології Дмитром Аверіним, який розповів про тонкощі і помилки при установці вінірів.

Примітка: вініри - порцелянові або керамічні накладки, що заміщають зовнішній шар зубів.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини
Показати ще

Едгар Камінський і Дмитро Аверін / скріншот з відео
Едгар Камінський і Дмитро Аверін / скріншот з відео

В першу чергу Дмитро Аверін заявив, що потрібно грамотно вибирати фахівця, який буде займатися установкою вінірів. Некоректно виготовлені накладки або інфекція можуть привести до запалення ясен.

Стоматолог також пояснив різницю між керамічними та композитними вінірами. Останні-Це ті, які робляться з фотополімеру безпосередньо в роті клієнта, а керамічні виготовляються на замовлення і накладаються після. Незважаючи на те, що композитні набагато дешевше, вони мають істотний мінус – вони можуть відколотися вже при носінні, оголивши справжній зуб і забарвившись в неприємний колір.

Дмитро Аверін / скріншот з відео
Дмитро Аверін / скріншот з відео

Дмитро Аверін заявив, що натуральність не є плюсом або мінусом в скарбничку стоматолога. Він зазначив, що кожен клієнт приходить зі своїм запитами і якщо йому подобаються надмірно білі зуби, то такі йому і зроблять.

Які бувають помилки при установці вінірів:

  • Занадто відпрепаровані зуби;
  • Не точно встановлені вініри;
  • Негармонійність.

Вартість якісно встановленого вініра починається від 500 євро за 1 зуб.

Нагадаємо, що колишній чоловік слави Камінської відмовляє жінок від пластики:"Рада хірурга".

Як повідомляв портал Знай.иа, екс-чоловік слави Камінської налякав своїх підписників новим тестом на коронавірус.

Також Знай.иа писав, що Едгар Камінський після розлучення рятує напівголих красунь: груди що треба.