У Російській Федерації двоє хлопців намагалися перерізати горло таксисту, проте його врятувало друге підборіддя.

Про подробиці події пишуть місцеві ЗМІ.

Повідомляється, що інцидент стався в ніч на 20 квітня в місті Барнаул, Алтайський край, РФ. 39-річний таксист Михайло Толстих розповів, що як завжди підвозив клієнтів, яких підібрав на узбіччі за вказаною адресою.

Чоловік зазначив, що хлопці були адекватні, всю дорогу з ним спілкувалися і не викликали підозр. Однак, під кінець поїздки один з них приставив йому ніж до горла і сказав: "відчуваєш холод?". Толстих заявив, що навіть не зрозумів, що його ріжуть.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Як тільки чоловіки зрозуміли, що вбивство не вдалося, то відразу зникли з місця події, а таксист викликав швидку і поліцію. Поки правоохоронці оглядали місце події, Михайло встиг записати відео з машини, в якому звернувся до колег.

"Бачите, як буває - горло перерізали. Думаєте, жартую? Будьте обережні, не беріть нікого підозрілого", - заявив таксист.

У ролику чоловік також показав, що поліцейські зняли з його машини відбитки пальців, проте пожартував, що грошей на мийку не дали.

Михайло розповів, що зараз почувається нормально — йому вчасно і добре надали першу допомогу. Рану вже зашили, він йде на поправку. Михайла вже відпустили додому. Мама сказала йому, що більше не відпустить його. Толстих один виховує десятирічного сина.

"Лікарі сказали — мені пощастило, що я товстий, У худого б по-іншому все було", — зізнався Толстих.

Хлопців, що напали на водія, поліція вже затримала, тепер проти них порушать кримінальну справу за спробу вбивства.

Нагадаємо, що український таксист з матами вигнав пасажирку через три гривні:"плювки в мою сторону бонусом".

Як повідомляв портал Знай.uа, у Києві горе-батько осідлав мопед і ризикнув життям дитини: "на шолом грошей немає?".

Також Знай.uа писав, що київські дорожники з цеглою і тачкою атакували асфальт і стали живим мемом.