Скандальний депутат від Партії "Слуга народу" Микола Тищенко виправдався за розкішну вечірку на честь Дня народження дружини.

Відповідний пост з'явився на його сторінці в Facebook.

Відомо, що днями Микола Тищенко влаштував грандіозну вечірку для своєї дружини, на якій була присутня велика кількість друзів і артистів для розваги публіки. Відео зі святкування розлетілося по соціальних мережах, і всі почали звинувачувати нардепа в лицемірстві: мовляв чому поки інші сидять на карантині, чиновники влаштовують вечірки.

Микола Тищенко вирішив не таїти від українців правди про ту подію, заявивши, що все святкування відбувалося в номері готелю, а не в ресторані, який заборонені під час карантину.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

"Заборони, пов'язані з обов'язковим карантином, стосуються саме ресторанів. Це легко перевірити і уточнити. Але кому це потрібно уточнювати? ... Однак, виходячи з позицій суспільної моралі, я цілком визнаю, що подібна ситуація могла обурити українське суспільство. Тому приношу свої найщиріші вибачення. Але саме перед суспільством, а не перед тими "викривачами", які в перервах між пошуками скандалів і сенсацій самі зависають в закритих ресторанах, а потім публікують фейки про інших", - написав нардеп.

Пост Миколи Тищенка в Facebook / скріншот
Пост Миколи Тищенка в Facebook / скріншот

У той же час реакція від користувачів мережі не змусила себе чекати: хтось заявив, що підтримує Миколу і повністю згоден з його думкою, в той час як інші відзначили, що Тищенко подав поганий приклад українцям.

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Нагадаємо, що Микола Тищенко "потрапив" на Закарпаття замість Прикарпаття і накинувся на кандидата в Раду: "на коліна!".

Як повідомляв портал Знай.uа, Микола Тищенко розповів про куму в Раді і про те, хто навчив його розуму: "тебе назвали д*рій".

Також Знай.uа писав, що Микола Тищенко потрапив у грандіозний скандал. Чоловік знову порушив карантин.