Відомий український педіатр, телеведучий і вельми популярний блогер Євген Комаровський часто ділиться з українцями порадами про здоров'я і виховання дітей.

Нещодавно лікар опублікував на своїй сторінці в соцмережі Instagram кумедний ролик, в якому в оригінальній подачі пояснив, навіщо в будинку потрібен зволожувач повітря. Так, на думку Євгена, прекрасним приводом для покупки буде картина з зеленого моху в кімнаті, якому точно буде потрібен такий зволожувач.

Доктор радить батькам поставити девайс у дитячій або спальні, щоб було легко дихати вночі.

"Ще один привід зволожити повітря в приміщенні. Картина з живого моху – прекрасний привід подумати про вологість повітря в приміщенні", - написав Комаровський.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

"Купили зволожувач, правда іншої фірми, спати стало легше набагато, горло і ніс не пересихають", "Головне не перестаратися, і не завести цвіль на стінах 😄", "А якщо прати кожен день і прання сушити в квартирі буде той же ефект з вологістю? 🤔 Ще й пахне приємно 😉", - зазначили коментатори.

Раніше ми писали про те, що доктор Комаровський назвав ознаки розсудливих батьків: скільки пунктів збігається у вас.

Нагадаємо, доктор Комаровський вказав на серйозну помилку, яку здійснював кожен: "Кашель не лікують!"

Як повідомляв портал Знай.uа, доктор Комаровський застеріг від комп'ютерних ігор для дітей: "Категорично проти".

Також портал Знай.uа писав, що Євген Комаровський дав важливу пораду батькам про годування малюка: "5 ознак".