На сайті президента України з'явилася чергова петиція. Автор просить владу звернути увагу на те, що діється в пасажирських поїздах Укрзалізниці.

Йдеться про крадіжки, насильство, залякування провідників, адже, відбувається це досить часто, але не скрізь про це говорять. Автор петиції вважає, що українці здатні зупинити це разом.

Мартиненко Антон Олександрович пише про те, що практично у всіх поїздах Укрзалізниці орудують злодії і бандити, і ніхто нічого не збирається з цим робити.

"Як це виглядає? До нас написав провідник поїзда, відразу після погроз життя його сім'ї? - пише Антон Мартиненко.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Кожен рейс по кілька людей купують квитки на поїзд, і як тільки приходить ніч, починають грабувати. При цьому вони не дивляться - жінка це, чоловік, або може зовсім дитина.

Поїзд / фото: Укрзалізниця
Поїзд / фото: Укрзалізниця

Роблять все досить тихо, і загрожують тільки провідникам, якщо раптом вони побачать щось.

На підприємстві знають всіх цих людей, але звертатися до співробітників правоохоронних органів безглуздо, адже на ситуацію можна вплинути тільки комплексно.

Поїзд "Укрзалізниці", скріншот: YouTube
Поїзд "Укрзалізниці", скріншот: YouTube

За добу петиції вдалося зібрати всього 30 підписів, з 25 тисяч необхідних. Якщо зібрати потрібну кількість голосів, петицію буде зобов'язаний розглянути президент України Володимир Зеленський.

Нагадаємо, що напередодні стало відомо про загибель чоловіка, який напав на жінку з дитиною в поїзді. Сталося це ще влітку: чоловік зайшов в купе в одних трусах, почав бити Настю Лугову і згвалтував.

Почався суд, дівчина проходила тривалий період реабілітації і одночасно боролася зі своїм кривдником. Трохи більше тижня тому він помер, і як зізналася сама Настя, вона відчула якесь полегшення.

Нагадаємо, що данець помив вікно " Укрзалізниці", але міністр відповів йому в коментарях: "" все набагато гірше, ніж у всіх країнах, що межують з Україною»"

Як повідомляв " Знай.ua", віскі по 64 тисячі і 200 тисяч на фуршет: опублікували фото " відпочинку" членів Наглядової Ради Укрзалізниці

"Знай.ua" писав, горе-пасажири перетворили Київський потяг "Інтерсіті" на смердючий смітник - "У світі ср*ка"