Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

А нещодавно мама харизматичного молдавського виконавця Дана Балана, з яким Тіні вже не перший рік приписують роман, показала кілька яскравих фото з відпочинку, відправившись на канікули в теплі краї.

Так, так, 63-річна Людмила Балан насолоджувалася блакитною водою, теплим сонечком і човнами, що пропливали повз, примірявши білосніжну сукню в масивний червоний полька-дот, доповнивши жіночний образ кросівками і сонцезахисними окулярами. Зірка ніжно посміхалася на камеру, блиснувши фігурою, в тому числі стрункими ногами.

"Час не милосердний над нами. Він завжди тікає, завжди,

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Не знаючи, що зараз ми з вами хотіли б

Зупинитися хоч на мить, повернутися в минуле,

Знову подивитися на те, що ми так любили... "

Фолловери не пройшли повз: "промінь світла, тепла, доброти і любові.❤ ️ ❤ ️ ❤ ️ ", "Ви просто красуня❤️❤️❤️❤️", "Ви чарівно виглядаєте🙈🙈🙈🥰🥰🥰❤❤❤❤❤❤❤❤🥰", "я думаю що так можуть виглядати тільки ангели 😍😍😍😍😍😍❤️❤️😇", "промінчик сонця така красива😍 😍".

Нагадаємо, господиня Тіна Кароль "осоромилася" на кухні, забалакалася і приготувала туфлю

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що скромниця Тіна Кароль прибрала волосся і вперше засвітила зухвале тату