Відомий український синоптик Наталка Діденко знову розповіла про прогноз погоди. Чого варто очікувати найближчим часом.

Жінка пише, що нарешті тепло прийде в Україну, правда, поки що тільки на один день. Температура повітря в четвер, 22 квітня буде від 12 до 18 градусів тепла.

Це хороша новина, але, як це найчастіше буває, за чимось хорошим обов'язково слідує щось погане.

У цей день в Україну також нагрянуть дощі, тому, насолодитися теплом в повній мірі не вийде.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

У західних, північних областях, а також у Вінницькій області можуть пройди не тільки зливи, а й грози. Інша частина України залишиться, ймовірно, без особливих опадів.

Вітер очікується південно-західний, теплий, а ось на Заході і півночі краще одягнутися трохи тепліше, так як він буде стрімким.

Прогноз від Діденко на 22 квітня, фото: Facebook
Прогноз від Діденко на 22 квітня, фото: Facebook

Четвер, 22 квітня для столиці буде найтеплішим днем. У найближчій перспективі так точно. Вдень температура повітря коливатиметься від 15 до 18 градусів тепла. Таке тепло притягне за собою хмари, з яких поллється дощ. Є ризик, що грози також не обійдуть столицю.

Наталка Діденко зазначила, що кінець тижня запам'ятається похолоданням, і іноді йтиме дощ.

Експерти стверджують, що похолодання в Україні затримається до кінця квітня, а справжня весна прийде тільки ближче до травня.

Якщо вірити цьому прогнозу, то залишилося чекати ще зовсім недовго. Потрібно лише трішечки потерпіти.

Нагадаємо, Квітень змусить українців зняти куртки і схопити парасольки: коли чекати тепла.

Як повідомляв портал Знай.uа, синоптик Наталка Діденко попередила про " тепловий вибух "у квітні:"сміливо на свіже повітря".

Також Знай.ua писав, що писанки на Великдень, магічне значення квітів.