Дружина відомого українського телеведучого Микити Добриніна, а також переможниця шоу "Холостяк" Даша Квіткова часто ділиться кадрами з особистого життя.

Зараз дівчина розміщує багато контенту про те, як проходить її вагітність і свої відчуття. Цього разу вона опублікувала знімок з відпочинку.

Дівчина позує в купальнику і тримається за живіт. Шанувальники звернули увагу саме на розмір живота, який здається їм великим для терміну Даші. Таким фото вона вирішила розповісти, що вони повертаються з відпустки додому і вже скучили по роботі і рідним.

"Привіт, #28weekspregnant. Сьогодні повертаємося додому і шалено цьому раді! Скучили за всіма рідними і роботі, яка накопичилася і чекає нас. Що б цікавого подивитися в літаку?",- пише Даша.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Шанувальникам сподобалася яскрава фотографія, проте багато хто прийшов в подив через розміри живота і припустили, що або Даша плутає термін, або дівчина може бути вагітна двійнею.

" у вас двійня?) ", "Красуня Дашка❤️в тобі точно 28 тиждень? Я з таким животиком у 39 була😉 😘будьте здорові з малюком", " queen🔥 😍 🔥 😍 🔥 😍", "а у вас там одна маненя або більше", " яка красотень😍", - пишуть коментатори.

Раніше ми повідомляли, дружина Холостяка Добриніна Квіткова розповіла про мінуси вагітності.

Як повідомляв "Знай.uа", дружина "Холостяка" Квіткова заговорила про любов до себе, чи допомагають фільтри в Instagram позбутися комплексів.

Також "Знай.uа" писав, що Гола вагітна Квіткова здивувала навіть Добриніна.