Заробітчанин розповів про те, як йому по приїзду в Америку вдалося економити на продуктах і витрачати на їжу в місяць не більше 200 доларів. Про це він розповів у своєму Telegram-канал Being American.

"Перший час, як і у будь-якого тільки приїхав в США, у мене розбігалися очі від того, що лежить на прилавках. Я трохи витрачав на продукти (близько $200 / міс), але балувався шкідливою їжею знатно. Все те, про що я чув з фільмів і серіалів, було прямо перед моїми очима. Зараз вже у мене більш здорове і збалансоване харчування, але іноді все одно хочеться покуштувати бургер", - пише він.

Він розповів, що перший рік закуповував продукти в магазині Food4Less, де найдешевші товари. Заробітчанин стверджує, що ціни тут привабливі і будь-яке харчування буде доступно.

"До речі, зазвичай продуктові магазини не знаходяться прямо під будинком, і навряд чи ви зможете ходити за їжею кожен день, як робите вдома, напевно. Американці звикли їздити туди приблизно раз на тиждень, закуповуючись надовго. Тому в асортименті багато чого є в дуже великих обсягах. Виходить навіть дешевше, тому що ніби оптом, і навіть зручніше, щоб скоротити поїздки в магазин", - стверджує чоловік.

Крім того, в США продукти часто продають в аптеках. Там крім ліків представлено кілька поруч величезного асортименту будь-якої їжі і навіть алкоголю.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Голодуючих в Америці немає. Ви обов'язково швидко визначитеся, який у вас супермаркет улюблений, або в якій ви будете їздити постійно. У Сан-Дієго досить велике російськомовне ком'юніті, тому є пару магазинів зі звичною нам їжею. Ми теж туди іноді ходимо, якщо сильно хочеться якихось солоних огірочків, наприклад", - пише він.

Раніше ми повідомляли, шахрай наживався на довірливих "заробітчанах", брав гроші і зникав без сліду.

Як повідомляв "Знай.uа", українці розповіли про жахливі умови на заробітках.

Також "Знай.uа" писав, що шлюбний аферист виманив у "обраниць" 1,5 мільйона гривень і втік з-під варти.