Стало відомо про те, як пройшли переговори між принцом Гаррі з Вільямом і їхнiм батьком Чарльзом. Все пішло не так, як планувалося спочатку.

Ця інформація з'явилася в мережі завдяки королівському джерело.

Принцу Гаррі не вдалося все ж повністю налагодити і так складні відносини зі своєю сім'єю.

Принц Чарльз, скрін з відео
Принц Чарльз, скрін з відео

Вони зустрілися на похоронах принца Філіпа в суботу, 17 квітня. Це була перша зустріч з братом і батьком за останній рік. З того моменту Гаррі зумів облаштуватися в США з дружиною Меган Маркл, і дати інтерв'ю Опрі Вінфрі, в якому вони розповіли про конфлікти в палаці.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло
Показати ще

Також, королівський iнсайдер розповів про те, що Гаррі написав своєму батькові особисту записку, в якій детально розповів про причини переїзду в США.

Принц Вільям і Кейт Міддлтон, кадр з відео
Принц Вільям і Кейт Міддлтон, кадр з відео

Відомо, що син Єлизавети II був вкрай засмучений рішенням Гаррі і Меган Маркл дати інтерв'ю Опрі, в той час як герцог Единбурзький знаходився в лікарні.

Незважаючи на приватну зустріч після похорону, відносини все ще складні.

"Гаррі не очікував, що все повністю повернеться в норму, але після зустрічі з сім'єю він відчув, що є шанс на виправлення ситуації. Буде це важче або легше зробити на іншому кінці світу, ще невідомо" - йдеться в заяві.

Принц Гаррі залишився в Лондоні ще на кілька днів. Все для того, щоб побути зі скорботною бабусею, яка святкує свій 95-й день народження 21 квітня.

Це перше свято без її коханого чоловіка принца Філіпа, який помер 9 квітня. Вони були нерозлучні протягом 73 років.

Раніше ми повідомляли, у мережі порівняли "мужність" принца Гаррі і його старшого брата Вільяма, колосальна різниця.

Як повідомляв "Знай.uа", у Великобританії пройшли похорони принца Філіпа: члени королівської сім'ї порушили традиції заради Гаррі.

Також "Знай.ua" писав, що Королева Єлизавета II, перед похоронами, подарувала принцу Гаррі шматочок дерева, старший брат чекає пояснень.