Донька популярної співачки Олі Полякової Марія дуже активно веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 170 тисяч підписників.

Нещодавно 16-річна модель і блогерка розмістила в соцмережі досить відверті фотографії з єгипетського курорту Шарм-ель-Шейх, де вона зараз відпочиває з мамою Олею Поляковою та молодшою сестрою – 9-річною Алісою.

Так, на опублікованих знімках Маша позує в готелі на тлі пальм. Для вечірньої прогулянки дівчина вибрала дуже відкритий наряд – чорну мереживну білизну з білою сорочкою. Образ донька Полякової доповнила масивним срібним ланцюжком на шиї.

"Дрібниці дуже важливі, але лише великі вчинки вирішують долю 💋💋 яка фотка подобається більше??" - зазначила Маша.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Найбільше подобається остання 😂", "Особливо не яка... у тебе є набагато кращі фотографії", "Машо, ну... Ну ніяка️️", "Офігенна просто красуня вогонь ❤️🔥", - написали в коментарях користувачі соцмережі.

Маша Полякова, фото з Instagram

скріншот

Раніше ми писали про те, що Оля Полякова з донькою Машею похвалилися сталевими животиками і змусили пускати слюні: "тепер на пляж".

Нагадаємо, Оля Полякова показала свої "горіхи" з незвичайного ракурсу: "Занадто навіть мені".

Як повідомляв портал Знай.uа, 16-річна донька Олі Полякової Маша показала інтим пальцями просто в машині.

Також портал Знай.uа писав, що Оля Полякова хвалиться фігурою в Єгипті, поки українці замкнені на карантині: "Не можна бути такою".