Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже активно веде сторінку Instagram.

Нещодавно знаменитість вразив шанувальників свіжою фотосесією, поставши в образі супергероя і примірявши чорний облягаючий костюм, високі чоботи, маску, а також яскраво-червоний довгий плащ.

Так, артист похвалився і власним суперкаром з масивними колесами і буквою "М" посередині, що злегка нагадував автомобілі з фільму "Божевільний Макс". На знімках шоумен нібито рятував світ з грізним обличчям, вистежував лиходіїв і навіть грав у приставку.

При цьому Максим пожартував, що його послуги коштують досить дорого, а з замку в села Грязь на завдання чоловіка Примадонни доведеться ще й самостійно вивозити.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

"Супергерой 🦸 🏻 ♂️

Дорого, самовивіз з села"

Фолловери почали жартувати: "Максмен😍є похвилинна оплата?😂 ", "Візьму на постій, дорого😂в Парижі!", "Злили фото рольових ігор все таки😮", " я у своєї просто сантехнік!", "Цьому селу потрібні герої😂 😘Максим - ви супер😍 👏", " вам личить цей образ. Час зніматися в кіно!!!👏👏👏❤️😍", "😂😂😂😂 як класно, краще не придумаєш", " Беру!!! 😂".