Буквально днями, легендарна співачка Алла Пугачова відзначила свій 72-й день народження. Відомо, що свято вирішили відзначати в сімейному колі і без зайвої метушні. Незважаючи на це, численні шанувальники і колеги знайшли спосіб привітати зірку.

Алла Борисівна отримала безліч подарунків і квітів. Але один букет особливо запав в душу зірковій родині. Його чоловік Примадонни Максим Галкін показав у своєму Instagram. Гуморист назвав його "переможцем".

Про це стало відомо завдяки серії коротких Stories Максима Галкіна в мережі Instagram.

Історія Максима Галкіна, скріншот: Instagram
Історія Максима Галкіна, скріншот: Instagram

"Букет-переможець. Боже, яка краса. Ви подивіться, це неймовірно. Боже, скільки квітів. Це прислала Світлана Лобода. Світуля, дякую тобі за цю красу від нас з Аллою", — виголосив гуморист.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Історія Максима Галкіна, скріншот: Instagram
Історія Максима Галкіна, скріншот: Instagram

Історія Максима Галкіна, скріншот: Instagram
Історія Максима Галкіна, скріншот: Instagram

Алла Борисівна не приховує свого захоплення від вручених їй подарунків і вміє бути вдячною. Так, зірка показала розпакування подарунків, а заодно і сад замку, заставлений розкішними букетами з дня народження.

Також варто нагадати нашим читачам, що колишній чоловік Пугачової, співак Філіп Кіркоров не з'явився на дні народження. Після розлучення вони стали однією з небагатьох зіркових пар, що зберегли дружні стосунки. Артисти близько спілкувалися, проте минулого року між ними ніби пробігла чорна кішка і тепер їх зустрічі дуже і дуже рідкісні.

Раніше повідомляли, "Пластика робить свою справу": як виглядала Алла Пугачова під час шлюбу з Кіркоровим.

Як повідомляв Знай.uа, Алла Пугачова співала космонавтам, коли Галкіну було всього два роки: раритетні кадри з молодою Примадонною.

Знай.uа писав, Галкін змусив Пугачову стрибати і гратися немов юну бешкетницю: "Весело було всім...".