Українська співачка Анастасія Приходько буквально днями втретє стала мамою, а в середу, 21 квітня, відсвяткувала свій 34-й день народження. Про це вона нагадала шанувальникам як в Facebook, так і в Instagram.

В одній соціальній мережі вона коротко привітала свій новий вік, а в іншій поділилася сокровенним – з якими словами і проханнями звертається до Всевишнього.

До постів дівчина опублікувала елегантні фотографії, де позує в чорних романтичних сукнях. В першу чергу він згадала про помилку своєї молодості і навіть припустити не могла, яка цікава життя її чекає.

" Ну що? Доброго ранку мої 34! Хочу сказати що все добре! У 18 років сидячи в холі університету попиваючи чорний чай, і думаю над тим, якого хрону я поступила на комп'ютерні технології і що я тут роблю, в житті не подумала б, на скільки буде яскравою моє життя... Прошу у Бога тільки одного-бережи мою сім'ю і мене чуть чуть!",- написала Приходько.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Шанувальники відразу приєдналися до привітань і написали безліч побажань співачці.

" від щирого серця вітаю! 🎁 🎉 🎈 🎂 Всіх благ і виконання найзаповітніших бажань!", "Настя, вітаю тебе з днем народження! Бажаю всього самого найкращого, міцного здоров'я і щастя від життя!", "! Найкращі побажання, Настя!",- пишуть коментатори.

Раніше ми повідомляли, Настя Приходько показала унікальні" надздібності " вагітності

Як повідомляв "Знай.uа", щаслива Анастасія Приходько зворушила кадрами з новонародженим малюком.

Також "Знай.uа" писав, що Приходько занудьгувала на карантині і оголила свої арбузики.