"ПриватБанк" закриває доступ до карток, клієнти обурюються: "Позбавили сім'ю коштів для проживання"

Українці скаржаться на те, що банк блокує картки та рахунки. Причому в деяких випадках таким чином позбавляють сім'ю засобів до існування. Відповідний відгук клієнт опублікував на сайті Мінфін.

ПриватБанк, скріншот: Youtube
ПриватБанк, скріншот: Youtube

Мін'юст терміново звернувся до українських заробітчан: встигнути треба за 30 днів

У Міністерстві юстиції України розповіли про те, які обов'язки і права у трудових мігрантів. Як відчувати себе "у своїй тарілці".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Заробітчани, фото: скріншот з відео
Заробітчани, фото: скріншот з відео

В Україні почали видавати карантинну допомогу – як отримати гроші

Кілька тижнів тому Парламент затвердив новий "пакет" карантинної допомоги українцям. Розмір виплат – 8 тисяч гривень. Сьогодні в ході засідання уряду прем'єр-міністр України Денис Шмигаль повідомив, хто і яким чином зможе отримати заповітні кошти.

Карантин - фото ua.news
Карантин - фото ua.news

Пенсійний калькулятор 2021: у Мінсоцполітики детально показали, як розрахувати суму майбутніх виплат

У Міністерстві соціальної політики України детально розповіли, в чому полягає суть процедури розрахунку пенсії і як її можна здійснити в онлайн режимі.

Пенсіонери / скріншот з відео
Пенсіонери / скріншот з відео

Три брати на захисті України: історія героїв В'ячеслава, Василя та Вадима, обрали справу до душі

В'ячеслав, Василь і Вадим є рідними братами, родом з Вінницької області. Старшому – 22 роки. Молодші на рік, Василь і Вадим – двійнята. Про їхню історію розповіли в пресслужбі операції об'єднаних сил.

ООС, facebook.com/pressjfo.news
ООС, facebook.com/pressjfo.news