У четвер, 22 квітня, в деяких областях України пройдуть потужні дощі, місцями очікуются навіть зливи та грози.

За прогнозом синоптиків Укргідрометцентру, сонячно і сухо буде лише в декількох центральних, східних і південних регіонах. Йдеться про Черкаську, Полтавську, Харківську, Кіровоградську, Дніпропетровську, Миколаївську та Одеську області.

Середня температура в країні коливатиметься в межах +11 +18 градусів. Прохолодніше всього буде на Заході Україні. Стовпчики термометрів піднімуться до +11 +13 градусів на Львівщині та Волині.

При цьому найтепліша погода очікується в Києві – +16 +18 градусів. Такі ж показники прогнозують і в Миколаївській та Вінницькій областях.

Синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці зазначила, що вітер в Україні південно-західний, теплий. На Заході вітер може бути поривчастим.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"У Києві завтра з найближчої перспективи – найтепліший день. Однак на таку теплу перспективу набіжать заздрісні хмари. У Києві в четвер – дощ і гроза!" - написала Діденко.

Народний прогноз погоди в Україні

22 квітня вшановується пам'ять святого мученика Вадима, архімандрита. Наші предки помітили, що можна очікувати сухого літа, якщо до цього дня ще не встановилася стабільна тепла погода.

погода на 22 Квітня, фото з сайту Укргідрометцентру

Нагадаємо, квітень змусить українців зняти куртки і схопити парасольки: коли чекати тепла.

Як повідомляв портал Знай.uа, синоптик Наталка Діденко попередила про "тепловий вибух" у квітні: "Сміливо на свіже повітря".

Також портал Знай.uа писав, що синоптик Наталка Діденко назвала народні вірування, які працюють: прикмети на погоду навесні.