Командувач Національної гвардії відвідав район проведення операції Об'єднаних сил та переконався у готовності підрозділів Нацгвардії, які здійснюють протидесантну оборону узбережжя Азовського моря.

Як повідомляє пресцентр штабу ООС, генерал-полковник Микола Балан перевірив особовий склад Нацгвардії, їх морально-психологічне, інженерне та тилове забезпечення.

Микола Балан, фото штаб ООС
Микола Балан, фото штаб ООС

"Ми постійно підтримуємо високий рівень бойової готовності наших підрозділів. Разом з тим, значна увага приділяється і питанням взаємодії з іншими структурами та підрозділами, які виконують завдання у складі ООС. Це дозволяє своєчасно виявляти потенційні загрози і вживати заходів щодо посилення тих чи інших напрямків", - зазначив Балан.

Микола Балан, фото штаб ООС
Микола Балан, фото штаб ООС

Популярні новини зараз
НМТ 2024: абітурієнтам розповіли, кому не світить вступ до ВНЗ Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

За хороше виконання службових обов'язків, мужність, самовідданість і відвагу, захист суверенітету і територіальної цілісності України військовослужбовців нагородили заохочувальними відзнаками. Одному з офіцерів командувач присвоїв достроково військове звання "капітан".

Микола Балан, фото штаб ООС
Микола Балан, фото штаб ООС

"Військовослужбовці ЗСУ та Нацгвардії, поліція, прикордонники і рятувальники готові до ліквідації наслідків у зонах конфлікту і демонструють високий рівень підготовки", - заявив Балан.

Нагадаємо, українські розвідники відпрацювали засоби ураження на найвищому рівні.

Як повідомляв портал Знай.ua, воїни ЗСУ потрапили під град вогню окупантів на Донбасі: ворог не боїться нічого.

Також портал Знай.uа писав, що у прифронтовій Авдіївці підняли український прапор: "Скоро на нашій землі запанує мир".